Новини

CEREC Premium SW 4.4: Більше можливостей для вашої практики.

17 лютого 2016, 00:00

Компанія Sirona тепер пропонує більше опцій для стоматологічної практики з розширеним модулем програмного забезпечення CEREC Premium 4.4.  Воно об’єднує в собі орієнтоване на пацієнта лікування за одне відвідування з CEREC і широкий спектр показників програмного забезпечення  inlab. Від  коронок до мостовидних конструкцій і інших складних типів реставрування – все можна зробити в одному програмному забезпеченні в комбінації з різноманітними шліфувальними апаратами CEREC.

 Орієнтований на пацієнта робочий процес

 Розширений спектр показників дозволяє стоматологічній практиці моделювати і виготовляти ковпачки, каркаси мостовидних протезів, повно анатомічних мостовидних конструкцій, балочні конструкції і телескопічні коронки. Це означає виготовлення просто в клініці тих видів реставрування, які раніше відправлялись в лабораторію. Лікарі-стоматологи можуть використовувати в роботі CEREC Ombicam або CEREC Bluecam для інтраорального сканування. Програмне забезпечення CEREC Premium SW 4.4  також підтримує можливість використання екстраоральних сканерів inEos X5  та inEos Blue  для лікування в найбільш важких клінічних ситуаціях.

 Багато нових або удосконалених інструментів також покращують роботу шліфувальних апаратів. Інноваційний алгоритм «Біочелюсть» і вибір форми з бібліотеки зубів дозволяють отримати чудові шаблони на етапі моделювання реставрування.. Якість виготовлення стала кращою завдяки більш вираженій деталізації, можливості виготовляти дуже тоненькі фіссури в процесі фрезування. Робота в програмному забезпеченні стала більш зручною завдяки новому розміщенню панелей .

 Прийом більшої кількості пацієнтів за  менший період часу

 Нові можливості програмного забезпечення CEREC Premium SW 4.4 забезпечують проведення лікування швидше, простіше і враховують побажання пацієнта. Різноманітні типи реставрування можна зробити за одне відвідування. Як і програмне забезпечення CEREC, CEREC Premium SW 4.4 оптимізує цифровий робочий процес завдяки можливості відправки і отримання даних цифрових оптичних відбитків через портал Sirona Connect. Портал забезпечує зв'язок між системами CEREC і inLab.