Новини

DENTSPLY і Sirona уклали угоду про злиття

16 вересня 2015, 00:00

DENTSPLY і Sirona  підписали остаточний договір про злиття DENTSPLY International inc. /DENTSPLY/  і Sirona  Dental Systems. Inc / Sirona і заявили, що ради директорів компаній одноголосно  одобрили кінцевий договір про злиття, який приведе до появи провідного світового виробника професійних стоматологічних продуктів і технологій. Злиття створить об’єднану компанію з найбільшою/15000 співробітників по всьому світу/ інфраструктурою продаж і сервісного обслуговування на стоматологічному ринку.

 Зальцбург/ Австрія/ і Йорк,Пенсільванія /США/. Це визначний день для компаній, для стоматологічного світу і пацієнтів. Злиття двох компаній світового класу, які поділяють погляди на інновації, буде сприяти розвитку різноманітних комплексних рішень для лікарів загальної практики і спеціалістів в сегментах стоматологічної галузі, які швидко розвиваються, сказав Джеффрі  Т.Словин, президент і головний виконавчий директор Sirona. «Об’єднання провірених цифрових рішень і обладнання Sirona з провідними розхідними матеріалами DENTSPLY створить найбільш повний спектр стоматологічних послуг, здатних задовільнити попит клієнтів в кожному ключовому сегменті. Я з нетерпінням чекаю, коли разом з такими талановитими командами, як Sirona і DENTSPLY.  ми зможемо продовжити роботу по впровадженню цифрової стоматології по всьому світі, створивши компанію, яка пропонує чудові продукти для клієнтів і їх пацієнтів.

 Створена компанія при підтримці своїх ведучих платформ по виробництву матеріалів, обладнання і технологій буде надавати широкий вибір додаткових пропозицій і рішень для покращення лікування пацієнтів. Зі стоматологами всього світу при підтримці провідних дистриб’юторів буде працювати найбільша інфраструктура  з продажу і сервісного обслуговування в галузі, яка буде забезпечувати оптимізований  спектр продуктів, які відповідають попиту на цифрову стоматологію і інтегровані рішення.

  «Ми раді, що два лідери галузі об’єдналися, сказав Брет В. Вайз, голова і головний виконавчий директор компанії DENTSPLY.»DENTSPLY SIRONA, буде пропонувати повний асортимент рішень для більш ефективного задоволення потреб стоматологів по всьому світі і покращеного лікування пацієнтів. Маючи великий фінансовий потенціал, комплексні пропозиції продукції , DENSPLY SIRONA  буде однозначно орієнтуватися на впровадження більш кращої і безпечної стоматології по всьому світі. Я з нетерпінням чекаю, коли почну працювати разом з Джозефом і об’єднаною командою менеджерів над виконанням цієї місії»

 Об’єднана компанія буде називатися  DENTSPLAY SIRONA . ЇЇ символом на біржі NASDAQ  буде XRAY. Штаб-квартира компанії DENTSPLY SIRONA буде в Йорку, штат Пенсильванія,, на місці теперішньої штаб квартири DENTSPLY. Міжнародна штаб-квартира буде в Зальцбургу/ Австрія.

 Джефрі Т. Silovin-президент і головний виконавчий директор SIRONA – буде працювати в якості головного виконавчого директора обєднаної компанії і стане членом Ради директорів. Брет в. Вайз-голова і головний виконавчий директор DENTSPLY – буде працювати в якості виконавчого голови об’єднаної компанії. Виконавчий голова буде співпрацювати з генеральним директором для реалізації корпоративної стратегії, інтеграції компанії і корпоративної культури. Кристофер Т.. Кларк з DENTSPLY займе посаду президента і головного операційного директора в департаменті технологій. Джеймс Г. Мош з DENTSPLY буде президентом і головним операційним директором в департаменті стоматологічних і медичних і розхідних матеріалів. Ульріх Мішель із SIRONA буде працювати в якості виконавчого віце президента і головного фінансового директора. Рада директорів буде складатися з 11 членів, 6 із них/ втому числі п. Вайз/ являються діючими директорами DENSPLY. А 5/ В ТОМУ ЧИСЛІ П. Словин/ - діючими директорами SIRONA. Інші керівні посади в DENTSPLY  будуть оголошені пізніше, їх займуть представники обох компаній.

 

Огляд фактів і цифр

 Це злиття створить  найбільшого в світі виробника професійних стоматологічних продуктів і технологій, який охопить всі основні регіони і надасть конкурентні пропозиції у всіх стоматологічних категоріях. Конкретні переваги :

 Збільшення обсягу і асортименту товарів. Злиття збільшить чистий дохід компанії приблизно на 3,8млд., а відкорегований показник EBIDA більше ніж на 300 млн. доларів без врахування додаткового прибутку, який принесе злиття. Об’єднана компанія буде мати найбільшу в галузі інфраструктуру з продажу і обслуговування, яку будуть підтримувати ведучі дистриб’ютори..

 Провайдер комплексних рішень..Маючи одночасно матеріали, обладнання і технології, новостворена компанія зможе поставляти цифрові технології і комплексні рішення, а також забезпечувати робочі процеси для лікарів загальної практики і спеціалістів, які підвищать ефективність  і покращать стоматологічне лікування.

 Прихильність до інновацій, Об’єднана компанія посилить свою прихильність до інновацій в сфері розхідних матеріалів, обладнання і технологій. Використовуючи можливості обох компаній в галузі досліджень і розробок- від наукової експертної оцінки світового класу DENTSPLY до домінуючої в галузі технологічної платформи SIRONA, розширений асортимент продукції буде підтримувати імідж об’єднаної компанії як провідного новатора на стоматологічному ринку. В DENTSPLY SIRONA  буде понад 600 вчених, дослідників і працівників , які працюватимуть над швидким впровадженням нових, кращих, більш безпечних і ефективних стоматологічних рішень і процедур.

Досвідчена команда менеджерів. Об’єднаною компанією буде керувати найбільш досвідчена в стоматологічній галузі команда менеджерів із сильним послужним списком росту і лідерства в розробках глобальних диференційованих пропозицій продуктів. Команди DENTSPLY і SIRONA вже мають успішний досвід співробітництва в спільних проектах.

 

 Про компанію DENTSPLY

 DENSPLY International Inc  є провідним виробником і дистриб’ютором стоматологічних та інших розхідних матеріалів, а також медичного обладнання. Компанія рахує себе найбільшим в світі виробником розхідних  стоматологічних  матеріалів на стоматологічному ринку. На протязі більше ніж 100 років завдяки прихильності DENTSLY  до інновацій, а також професійному співробітництву ,був збільшений портфель фірмових розхідних матеріалів і малогабаритного обладнання. Будучи в США, компанія проводить глобальні торгівельні операції в більш ніж  в120 країнах. Навідайтесь на сайт ww.dentsply.com., щоб отримати більше інформації про DENTSPLY  та її продукцію.

 

Про компанію SIRONA

 SIRONA є світовим лідером на ринку технологій в стоматологічній галузі, а також світовим партнером для спеціалізованих продавців, стоматологічних практик, клінік і зуботехнічних лабораторій більше 130 років. SIRONA  розробляє і виготовляє повний спектр стоматологічного обладнання, в тому числі CAD/CAM- системи для створення керамічного реставрування з допомогою комп’ютера /CEREC/. системи цифрової візуалізації для інтраорального і панорамного ренгену, а також тривимірні томографи/3D/, стоматологічні установки,інструменти і апарати для гігієни. Один з найбільших об’єктів по розробці і впровадженню SIRONA знаходиться в м. Бенсхайм, Німеччина, Компанія має більше 3300 співробітників по всьому світі і знаходиться в лістингу акцій NASDAQ з 2006 року/ символ SIRO//


Теми:  DENTSPLY і Sirona