Новини

Успішний запуск виробництва CAD/CAM дисків від Dentsply Sirona

08 липня 2016, 00:00

Сьогодні компанія Dentsply  Sirona пропонує не тільки CAD/CAM обладнання та програмне забезпечення для виробництва реставрацій, а й матеріали для роботи.  Підтвердженням цьому є успішний запуск виробництва всієї лінійки дисків 5--вісьного фрезерного станка MC X5.  Від звичайного оксиду цирконію до попередньо пофарбованого транслюцентного оксиду цирконія і прозорого РММА пластика для хірургічних шаблонів, весь спектр матеріалів гарантує високу якість та безпеку роботи зуботехнічних лабораторій.

Лінійка дисків від Dentsply Sirona CAD/CAM включає в себе як звичайний так і попередньо пофарбований оксид цирконію.

 

По всьому світу зубні техніки і користувачі inLab MC X5 тепер зможуть використовувати різні диски стандартного формату (Ø98,5 мм) від Dentsply Sirona CAD/CAM.  Лінійка дисків включає в себе диски inCoris ZI, звичайна синтеризована кераміка з діоксиду цирконія, призначена для виробництва каркасів і більш складних робіт, таких як атачменти і балки.  Диски inCoris TZI C для тих, хто хоче працювати з попередньо пофарбованим транслюцентним оксидом цирконія.  inCoris PMMA guide дає можливість лабораторіям самостійно, швидко та недорого, виготовляти з прозорих пластикових дисків хірргічні шаблони.  таким чином, інтегроване планування імплантів спільно з програмним забезпеченням inLab SW 15 більше не потребує наявності спеціальних моделей та радіографічних шаблонів.  Кольорове кодування для різних типів матеріалів на Dentsply Sirona CAD/CAM дисках, застосованих до відповідни типів фрез і в програмному забезпеченні inLab CAM, гарантує зручну та безпечну роботу з дисками в лабораторному станку inLab MC X5.  Завдяки стандартному формату (Ø98,5 мм), Dentsply Sirona CAD/CAM диски можуть використовуватись і багатьма іншими відкритими фрезерними станками.  Більше того, в розробці знаходяться додаткові диски, такі як синтеризований кобальт-хром inCoris CCB.  Диски будуть доступні для замовлення в 1 кв. 2017 року.

Для отримання більш детальної інформації про компанію Densply Sirona і її продукції навідайте наш сайт www.dentsplysirona.com